Merken:

Merken:  o.a. HansGrohe, Vileroy & Boch, Looox, Sunshower, Omega

Hansgrohe is toonaangevend op gebied van badkamerkranen en keukenkranen. Dit Duitse merk staat synoniem voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De continue zoektocht om techniek en design met elkaar te verenigen maken van Hansgrohe een wereldspeler.

Villeroy & Boch is een van 's werelds meest gerenommeerde fabrikanten van tegels en keramiek. De Duitse fabrikant dankt zijn succes aan de voortdurend nieuwe oriëntatie en inspelend op de nieuwste trends, die hij combineert met zijn jarenlange ervaring. De stijl van Villeroy & Boch is onmiskenbaar in al zijn producten.

GRESPANIA Cerámica Spanje, traditie (al 30 jaar actief in het produceren van keramische tegels) en innovatie bij het vervaardigen van tegels. Grespania weet als geen ander hoe kwalitatieve tegels worden gemaakt. Innovatie en ontwerp en vervaardiging van porseleinen tegels.

LoooX made in Holland.  Voel je thuis met LoooX. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Niet alleen in de badkamer, maar ook bij elkaar. Samen proberen we de mooiste producten te creëren. Van het allereerste idee tot het uiteindelijke resultaat.

Sunshower  Healthy light, happy people. Niet alleen onze klanten, maar de hele wereld – wij denken graag groots - vitaler, energieker én dus gelukkiger maken, daar is het ons om te doen. Voel de weldaad van Sunshower: Voel je geweldig, Verbeter je mobiliteit, Blijf gezond. Veilig UV-gebruik met de lage dosis van Sunshower. Ervaar het hele jaar door een zonnig gevoel. Ontdek de positieve effecten van zonlicht onder de douche.

Quooker - de kraan die alles kan Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. n ook koken en afwassen wordt een eitje.

OMEGA Wij zijn de fabrikant van badkamer & versterker van keuken sanitair producten, en we zijn gespecialiseerd in o.a.  Kranen, wastafelmengkraan, keramisch toilet, douchesysteem, schuifrail en andere badkameraccessoires

Novellini een Italiaans merk en is de grootste douchewandenleverancier van Europa en staat al sinds jaar en dag bekend om de uitgebreide collectie douchewanden van hoogwaardige kwaliteit

Geberit De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten. We hebben een sterke lokale aanwezigheid in de meeste landen van Europa. Hierdoor kunnen wij zowel op het gebied van sanitairtechniek als op het gebied van badkamerkeramiek een unieke meerwaarde bieden. Wist je dat ook Sanitec, Sphinx en Keramag vallen onder de Geberit group.    

Geesa is specialist in kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Wij ondersteunen architecten, designers, klanten en (eind)gebruikers maximaal bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in design en functionaliteit. Onze badkameraccessoires zijn te vinden in ’s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen, waar onze producten intensief worden gebruikt. En waar onze accessoires aan de hoogste eisen moeten voldoen als het gaat om functionaliteit, design, installatie- en gebruiksgemak.

Lavigo verwijst niet alleen naar wassen en baden, deze naam drukt ook elegantie en karakter uit. De badkamer draait vandaag de dag immers om comfort en beleving natuurlijk met een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs. 

Rocco is een compleet wandmeubelsysteem, dat bestaat uit losse wastafels, kasten, spiegels en spiegelkasten, 14 kleuren en diverse materialen die je met elkaar kunt mixen. Er is keuze uit standaard en maatwerk elementen. Je voegt kranen, waskommen, verlichting en accessoires toe en stelt zelf een unieke wastafelcombinatie samen.

Zehnder is een complete leverancier: van designradiatoren, convectoren en verwarmingswanden tot systemen voor een comfortabel woonruimteklimaat.

Marvo  is een dynamisch bedrijf wanneer het gaat om wand- en vloertegels, natuursteen. 

Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans   badkamers/sanitair - keukens - dakgoten/zinkwerk, cv-ketels en -installaties. Wij ontzorgen ook uw complete bouw-, verbouw- en afbouwprojectenvan A tot Z.

Bezoek onze Maatwerk showroom in Heeze!